Tel: 0591-714350

 

"COMPUTERVIRUS VOORKOMEN TWINTIG KEER GOEDKOPER DAN ACHTERAF OPLOSSEN"

Het voorkomen van een computervirus of het vroegtijdig signaleren ervan kan bedrijven een grote besparing opleveren. Het voorkomen van virussen is twintig keer goedkoper dan het herstellen ervan. Het stilleggen van IT-netwerken, het virusvrij maken van workstations en servers legt bedrijven soms een hele werkdag plat. 'Terwijl het voorkomen van een virusbesmetting vaak kinderlijk eenvoudig is en binnen een uur of twee gepiept, zonder dat iemand er last van heeft,'

Het is belangrijk dat systeembeheerders en ict-managers à la minute op de hoogte worden gebracht van een virusattack, zodat ze direct kunnen ingrijpen. 'Veelal is er niet direct software voorhanden om het op te lossen, maar zijn er wel technische mogelijkheden om verergering te voorkomen.' Onwetendheid en het gevoel van machteloosheid zijn de belangrijkste oorzaken dat computervirussen tot een ware plaag worden. Daarom heeft MKBYTE hiervoor een cursus ontwikkeld. Beveiliging tegen, en herkennen van, virussen vormt een onderdeel van de cursus.

De cursisten zijn aan het eind van de dag in staat om in geval van een virusaanval doeltreffend te reageren. Ze kunnen uw bedrijf daarmee een behoorlijke kostenpost besparen. Deze cursus wordt op locatie gegeven, dus in de vertrouwde werkomgeving van uw werknemers.

Inschrijven

Inschrijven/informatie mallware training:

Vul hieronder uw gegevens in, dan nemen wij snel contact met u op.

Velden met een * zijn verplicht.
Bedrijf:*
Aanhef: *
Voorletters: *
Achternaam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Email: *
Telefoonnr. : *
Mobiel: